avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Descoperire de cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Descoperire de cont

Buna seara! Am incercat sa fac descoperire de cont la banca unde am cardul pe care primesc salarul lunar de la locul de munca, insa d-soara mi-a spus ca nu ma poate ajuta deoarece ANAF nu imi da voie pe o perioada de 5 ani (cum ca as avsa o restrictie sau ceva de genul acesta) insa a insistat sa imi iau un credit, dar am refuzat pentru ca dobanda era destul de marisoara... a mai sunat dupa o zi si mi-a propus din nou chestia cu creditul insa am refuzat din nou. Este posibil sa fi mintit ea in legatura cu "restrictia pe 5 ani" . Eu nu am primit nimic de la ANAF si in urma cu cateva luni am achitat la ANAF taxa pt scoala auto
, iar dna de la ghiseu mi-a spus ca nu am datorii. Mentionez ca nu am credite la banci sau la alte institutii....
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2019
Serban121996, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:08, 18 Iunie 2019
Verifica te rog daca ai mai avut in trecut vreun descoperit de cont la vreo alta banca la care ai ramas cu probleme: neconformitati, mici restante. ANAF iti impune restrictii daca a trecut ceva timp de atunci si nu ti-ai rezolvat problemele cu fosta banca. Daca nu ai, inseamna ca ai fost mintit, unele banci mai apeleaza la tertipul asta, nu e avantajos pentru ele din punct de vedere al dobanzii, ratei sau scadentelor descoperitul de cont. Asa ca iti "baga pe gat" creditul de nevoi personale.
nu are nicio treaba anaful cu asta.. mergeti din nou la banca , poate nu ati inteles, vb cu alt functionar.
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri.
ANAF-ul nu are legatura cu biroul de credite. Sunt entitati total diferite. Daca sunteti inscris in biroul de credit, puteti verifica la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, azi am fost la banca o banca sa cer câteva informații ... Valentin 31 Valentin 31 Buna ziua,azi am fost la o banca sa cer câteva informații despre un credit ipotecar.Domnul de la ghișeu,cu care am vorbit despre acest subiect,mi a cerut ... (vezi toată discuția)
Banca ia penalizare pentru ca tot ea incaseaza rata mai taziu - e legal? ovidiugrig ovidiugrig Am un credit ipotecar la OTP Bank cu plata ratei lunare in data de 26 a lunii. In luna decembrie a anului trecut am fost informat de functionarul de la banca ... (vezi toată discuția)
Executata silita pentru un credit de nevoi personale vivi 111 vivi 111 Va rog sa- mi spune-ti daca pote sa-mi fie executata silit casa pentru o restanta la un credit de nevoi personale fara garantii sau giranti al sotiei mele ... (vezi toată discuția)