avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire si amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire si amenintare

Buna ziua sunt baiat am 21 de ani, acum 2 ani am fost amenintat telefonic si pe o retea de socializare de catre un individ oarecum cunoscut in media, ca daca nu ma voi intalni cu el ca sa intretin relatii sexuale voi avea de suferit , ca imi va distruge reputatia ca prietenii si familia mea vor afla si alte chestii, nestiind ce sa fac in acea perioada avand 19 ani si sub presiunea amenintarilor mam vazut cu el pentru o noapte si am intretinut relatii sexuale , dupa o periaoda acest individ ma tot cauta si ameninta periodic ca dinou ca voi avea de suferit daca nu ne vedem dinou ca sa intretinem relatii sexuale , ca stie tot ce fac si unde ma gaseste si ca imi va face rau , mentionez ca ma suna telefonic cu numar privat sau isi facea conturi de socializare ma meninta iar dupa stergea conturile, recent am fost sunat la o ora tarzie dinou de acest individ cu numar privat cerandumi donou sa ne vedem , de acesta data eram si cu alte persoane de fata care au auzit convorbirea telefonica , iar eu am pe telefon o aplicatie care inregistreaza convorbirile , dupa cateva minute acest individ ma contactat pe o retea de socializare incepand sa ma ameninte ca daca nu ne vedem dinou imi va face rau si ca el are misloacele prin care poate sa o faca , inainte sa il blochez am facut screenshoturi conversatiei. intrebarea mea este daca pot face ceva la politie ? daca pot depune o plangere sau daca ma pot ajuta sa scap de acest individ sau sa plateasca cumva pentru faptele lui, probabil ca nu sunt singura persoana cu care face asta , implicati pot fi chiar si minori, astept raspunsul multumesc!
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 22:29, 17 Iunie 2019
puteti face plangere la politie.
puteti, de asemenea, obtine un ordin de protectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fata mea de 14 ani a fost sunată și amenințată de un individ căruia i-am aflat, în final, identitatea. ce pot face ca să fie pedepsit? nadiandreea nadiandreea Bună ziua, fata mea de 14 ani a fost sunată și amenințată de un individ necunosut,am depus plângere la politie și atașa la plângere am depus și ... (vezi toată discuția)
A facut o intreaga serie despre mine, fara acordul meu, cu informatii ... EuGenRaduCas EuGenRaduCas A facut o intreaga serie despre mine, fara acordul meu, cu informatii false, calomniere? - Buna Seara, am pt dvs un caz, cred eu, destul de neobisnuit, un ... (vezi toată discuția)
Amenintare , santaj . PopescuMaria1 PopescuMaria1 Bună seara . Lucrez in domeniul videochatului . A aflat o veche cunoștință de a mea ,de acesta indeletnicire. De atunci ma ameninta că mă da in ... (vezi toată discuția)