avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu apare ultima luna la ANAF la interogare pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu apare ultima luna la ANAF la interogare pentru credit.

Buna ziua, sper sa gasesc pe cineva sa ma lamureasca si pe mine.

La sfarsit de de Mai am depus o cerere de acordare credit personal. Nu am restante sau credite active, si totul parea sa mearga bine. Am semnat toate actele necesare pentru a profita de o promotie speciala cu dobanda un pic mai redusa ca deobicei.

La cateva zile dupa sunt sunata in legatura cu aceasta cerere si informata ca ultima luna nu figureaza la ANAF in sistemul lor (care il foloseste banca) si rugata sa trimit o declaratie de venit de la firma. Am trimis declaratia dar mi-au spus ca nu ajunge. Se pare ca prin programul care il folosesc ei, nu imi apare la ANAF inregistrata ultima luna (Aprilie).

La firma am fost informata ca s-au depus toate corect si la timp si mi-a fost aratat si o adeverinta neoficiala de la ANAF in care figurez cu toate la zi.

Am mai asteptat si am depus din nou in apropiere de data de 25. Aceasi problema, doar ca acum nu figureaza pentru luna Mai.

Cand am intrebat daca au nevoie de adeverinta sau declaratie de la ANAF cu venitul pe ultimele 3 luni au spus ca nu ajuta, ca treuie neaparat prin sistemul lor sa apara.

As vrea sa stiu care ar putea fi cauza pentru aceste probleme si cum as putea rezolva.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rogomisha , utilizator 07:16, 22 Iunie 2019
Angajatorul depune D112 pana pe data de 25 a fiecarei luni pentru veniturile din luna anterioara, astfel veniturile aferente lunii mai se pot vedea in luna iulie.
Multumesc pentru raspuns.

Am discutat despre asta si cu angajatorul si m-a asigurat ca in urma cu cateva zile au fost depuse D112 (contabila a depus de fata cu el). La fel si la prima incercare care a avut loc dupa data de 25 cand tot asa nu s-a vazut pe luna precedenta dar de la ANAF ni s-a spus ca toate sunt depuse si nu sunt intarzieri pentru firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj sau nu? Alin822 Alin822 Buna ziua, sotia mea a lucrat 3 ani cu carte de munca la un magazin(privat).Pe 06.09.2013, i s-a incheiat activitatea definitiv( cu tot cu preaviz), a primit ... (vezi toată discuția)
Problema revisal/anaf d112 octavianmateo96 octavianmateo96 Buna ziua. Intampin si eu cateva probleme si ar fi minunat sa ma puteti ajuta/lamurii daca ati trecut prin probleme de genul ... Lucrez de 4 luni la firma ... (vezi toată discuția)
Contributii platite de angajator la anaf serbanc serbanc Buna ziua angajatorul meu are intarzieri de plata la anaf,cand am intrebat la anaf despre situatia mea ca angajat a spus ca nu figurez cu venituri pe ultimele ... (vezi toată discuția)