avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU MEDICAL /Vechimea in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU MEDICAL /Vechimea in specialitate

Se considera vechime in specialitatea functiei publice perioada de concediu medical.?
Imi trebuie aceasta informatie pentru calculul vechimii in specialitatea functiei publice in vederea recrutarii unui functionar public in grad.
Care este cadrul legal?Multumesc
Cel mai recent răspuns: mocanu mihaela , utilizator 14:27, 24 Iunie 2019
Care a fost durata concediului medical - durata continua ?
in total 377 zile aproximativ cate 6 luni in doua transe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical mocanu mihaela mocanu mihaela Se considera vechime in specialitatea functiei publice perioada de concediu medical.- peste 365 zile-? Imi trebuie aceasta informatie pentru calculul vechimii ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea functiei duni duni Se considera vechime in specialitatea functiei perioada de concediu medical. Imi trebuie aceasta informatie pentru calculul vechimii in specialitatea functiei ... (vezi toată discuția)
Vechime_promovare in grad winter_wind winter_wind la calcularea vechimii necesare pentru promovarea in grad...se tine cont si de concediul pentru sarcina si lauzie, reprezentand cele 126 de zile? va multumesc! (vezi toată discuția)