avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Buna seara am si eu o mica intrebare daca eu am fost in concediu de risc maternal, afecteaza cu ceva concediul de prenatal?! Multumeec frumos.
Cel mai recent răspuns: Cryss31 , utilizator 10:08, 25 Iunie 2019
Nu va afecteaza , decat poate la stabilirea cuantumului indemnizatiei.
Si cum se calculează cuantumul de indemnizație dupa ce termini concediul de risc maternal?
Cuantumul brut lunar al indemnizaţiei de maternitate este de 85% din media veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe ţară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.
Ok eu am fost in concediu de risc maternal pana pe 30 aprilie de la 1 mai am intrat în concediul de drept de prenatal, acum șeful meu mi-a dat pe luna lui mai acceiasi bani care mi dădea si pe concediul de risc maternal in conditiile in care eu am fost in concediu medical in perioada 22 oct. - 23 noiembrie este ok sau se recalculează ultimile 6 luni pentru cuantumul de indemnizație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de maternitate dupa concediu de risc maternal Nicolae Gabriel Nicolae Gabriel Buna Seara! O intrebare legata de concediul prenatal al sotiei. Sotia este insarcinata in luna a 9-a ,din luna a treia a stat in concediu de risc maternal, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, incepand din decembrie 2020 am fost in concediu de ... Laviniaanastasia Laviniaanastasia Buna ziua, Incepand din decembrie 2020 am fost in concediu de risc maternal, iar pe 7 mai am intrat in concediu prenatal, intrebarea mea este cum imi va fi ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal 2018 Hurmuzalina Hurmuzalina Buna ziua,am cateva nelamuriri in legatura cu concediu,la cate luni se poate intra in concediu prenatal de drept,eu am acu 6luni,mentionez ca nu am avut ... (vezi toată discuția)