avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatii de proprietari

As dori sa stiu care este procedura prin care un bloc se poate desprinde din cadrul unei asociatii de proprietari deja existente, si acel bloc format din doua scari (40 de apartamente) sa formeze o noua asociatie.
Precizez ca cele doua scari de bloc nu au datorii in cadrul asociatiei, 90% dintre apartamente sunt racordate individual la toate utilitatile.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:12, 30 Iunie 2019
Pentru completa si corecta dv informare studiati temeinic disp L nr 196/2018
Se poate infiinta asociatie de proprietari noua care sa se desprinda din asociatie veche cu acordul proprietarilor din imobilul/scara care doresc infiintare persoana juridica de sine statatoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul legal al unei persoane juridice , persoana juridică ... Dragutu Dragutu Administratorul legal al unei persoane juridice , persoana juridică ce are in proprietate pe firma bine-nțeles câteva apartamente intr un bloc , poate fi ... (vezi toată discuția)
Aderare bloc nou la asociatia de proprietari existenta sigusro sigusro Salut, In cazul complexurilor rezidentiale , cand se construieste un bloc nou, acesta intra automat in Asociatia de Proprietari existenta, pentru ca are ... (vezi toată discuția)
Desprindere din vechea asociație de proprietari sniperm sniperm Bună ziua, Dorim să ne despărțim din vechea Asociație de Proprietari, formată din 4 scări, și să înființam pe scara noastră, o nouă Asociație. ... (vezi toată discuția)