avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Subantrepriza in constrcutii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Subantrepriza in constrcutii

Buna ziua, este posibil ca , firma X de constructii incheie un contract te antrepriza cu Z pentru construirea unei case de 100m2, poate X sa ofere in subantrepriza lui Y toata constructia la un pret mai mic?Trebuie specificat in contractul de antrepriza(dintre X si Z) cum ca X poate da in subantrepiza totala lucrarea sau nu este necesar sa fie specificat. Sau prin ce metoda X poate da la alt cineva sa faca TOTAL lucrarea respectiva.
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2019
goldstar9, utilizator
Cel mai recent răspuns: vasiu.simi , utilizator 13:15, 1 Iulie 2019
Este important ca in contractul de Antrepriza sa nu fie trecuta o clauza prin care Beneficiarul (Z) sa interzica subcontractarea lucrarilor de catre X, daca nu exista o astfel de prevedere contractuala, totul este ok. Antreprenorul raspunde in fata Beneficiarului pentru lucrarile executate de catre subantreprenor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma fantoma goldstar9 goldstar9 Buna ziua , ma puteti ajuta va rog in urmatoarea speta :Daca X are firma de constructii(de exemplu) si incheie un contract pentru a construii o casa lui ... (vezi toată discuția)
Subcontractare contract prestari servicii nyusziful nyusziful Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti: intre societatea mea si o alta societate este incheiat un contract de prestari servicii (ridicari deseuri). Acum societatea ... (vezi toată discuția)
Contract de executie subcontractat total goldstar9 goldstar9 Buna ziua , daca firma X de constructii a incheiat cu Y un contract de executie ,pentru a pune gresie 100 m2. In contract este specificat faptul ca: ... (vezi toată discuția)