Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Serie sașii nu se vede

Bună ziua! Am cumparat un golf 5 din Franta , pe data de 5 sunt programat la RAR, doar ca am o problema , sub parbriz nu se vede seria de sașii, in rest este vizibil peste tot( pe caroseria, pe motor). Eu cred ca a fost schimbat parbrizul si cand am achiziționat o nu am fast atent. Credeti ca ar fi vre o problema la RAR???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:35, 1 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice vehicul detine pansonata seria sasiu in mai multe locuri bine cunoscute de inspectorii RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)
Pot da r.a.r ul în judecata Irihon Irihon Bună ziua. A o mare problema care ma frământă de 2 luni. Am cumpărat o mașină din Germania. Eu lucrând acolo am achiziționat mașină dintr-un parc ... (vezi toată discuția)
Masina second hand din germania NNorbert NNorbert Buna ziua M-am gandit sa-mi achizitionez o masina second-hand din Germania. Masina este un Vw Passat, dupa verificarea seria sasiului(online) am ... (vezi toată discuția)