avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită problema retur bani comanda online
Discuție deschisă în Executare silită

problema retur bani comanda online

buna ziua,
am comandat de la un magazin online un produs de 1000 de lei pe care l-am platit cu card bancar dar nu l-am primit. Dupa 1 luna mi-au trimis alt produs identic, pe care nu a trebuit sa il achit pt ca aparea sold-ul de la primul. Dupa 2 luni mi-au returnat in cont banii pt primul si acum, la 7 luni de la acea comanda imi solicita sa le returnez banii inapoi. Ce se poate face? Nu mi se pare normal, ei au gresit si tot eu sa platesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:53, 2 Iulie 2019
Buna ziua,
Ei sunt in drept sa solicite banii inapoi, atat timp cat dumneavoastra, in final, ati ramas si cu produsul si cu banii. Nu puteti invoca greseala lor pentru neindeplinirea obligatiei de plata.
Nu mi se pare normal, ei au gresit si tot eu sa platesc.

Nu tot dvs, ca de platit, platiti doar o data produsul care e la dvs.
Dvs cand ati primit banii inapoi desi produsul era la dvs, ce ati facut ?
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
gi-jane2, moderator
Trebuie sa achitati produsul. Altfel riscati sa va actioneze in judecata.
in momentul in care mi-au trimis produsul, aveam la ei blocata suma reprezentand acel produs.
sa ma dea in judecata sa ceara niste bani pe care i-au transferat gresit in cont?

Alte discuții în legătură

Restituire suma retur magazin de electrocasnice Mihai1488 Mihai1488 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Pe data de 18.03.2020 am restituit o comanda plasata online intr-un magazin fizic Altex, suma fiind restituita pe loc ... (vezi toată discuția)
Mi s-a platit o suma mai mare decat trebuia goppy18 goppy18 Am reusit sa fac niste bani pe un site (400$). Din greseala cei de la firma respectiva mi-au virat 4000$ in cont .Si-au dat seama 10 zile mai tarziu.Azi m-au ... (vezi toată discuția)
Sold cu minus pe card de debit? Flavv24 Flavv24 Salut! In ziua de vineri mi-au intrat niste bani pe paypal, mai precis 2 tranzactii. (1600 de RON si 300 de RON). I-am transferat de pe PayPal pe card si i-am ... (vezi toată discuția)