avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Balcon la parter fara autorizatie de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Balcon la parter fara autorizatie de construire_reabilitare bloc

In cazul unei reabilitari termice la un bloc, daca se constata ca exista vreun balcon la parter construit fara autorizatie se mai anvelopeaza blocul?
Intr-un astfel de caz, ce risca proprietarii? Sau ce ar putea face acestia pentru a aduce in legalitate constructia balconului?
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2019
marianaflore, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:11, 5 Iulie 2019
Proprietarul apartamentului pentru a intra in legalitate cu modificarea neautorizata poate demara procedura de executare proiect tehnic,solicitare autorizatie de constructie ,certificat de
urbanism
daca anveloparea le bate la usa, mai bine isi darama balconul, isi vor pune toti vecinii in cap. anveloparile vin cam ca furtunile, intr-o zi te trezesti cu santierul pe zona verde

ynocentta a scris:

Proprietarul apartamentului pentru a intra in legalitate cu modificarea neautorizata poate demara procedura de executare proiect tehnic,solicitare autorizatie de constructie ,certificat de
urbanism

Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie de proprietari paulpaulion paulpaulion Am urmatoarea situatie : De citiva ani, vecinul de la parterul blocului si-a instalat centrala termica pe combustibil solid in spatiul de sub balconul meu ... (vezi toată discuția)
Anveloparea blocului CatalinCristian CatalinCristian Buna seara, Am urmatoarea problema. Sunt locatar intr-un bloc la care s-au inceput lucrarile de anvelopare. O sa povestesc putin pe larg situatia. Prin luna ... (vezi toată discuția)