avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Echipament de protectie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Echipament de protectie

Buna ziua
Care este echipamentul de protecție pentru un stivuitorist care lucrează singur in depozit,mă refer este obligatoriu sa poarte casca de protecție și vesta reflectorizanta?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:06, 5 Iulie 2019
Buna ziua,
Echipamentul individual de protectie in stabileste lucratorul SSM, in functie de riscurile evaluate si avand ca model ( si obligatie de respectat ) H.G. 1048/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Dupa parerea mea...trebuie purtate ambele.
Dotarea lucratorilor cu EIP se face in baza Listei interne de EIP intocmita pe locuri de munca/ posturi de lucru/ meserii, aprobate de angajator.
Sortimentele de EIP se stabilesc in functie de riscurile profesionale identificate si evaluate pe locuri de munca/ posturi de lucru/ meserii avand in vedere sortimentele prevazute in anexa 1 la HG nr. 1048/ 2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casca de protectie micutu50 micutu50 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog, caut o lege, hotarare etc ... privind obligativitatea purtarii casti de protectie la stivuitorist ? Multumesc, (vezi toată discuția)
Proces verbal predare-primire muraruana muraruana Buna ziua. As dori sa stiu daca procesul verbal de predare-primire echipamente individuale de protectie se face separat pentru fiecare angjat in parte sau se ... (vezi toată discuția)
Acordare echipament de protectie dorintabirta dorintabirta Bună ziua, Legislația SSM stipulează undeva concret obligativitatea prin care angajatul trebuie să semneze personal Fișa de evidență a materialelor ... (vezi toată discuția)