avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... copil adoptabil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

copil adoptabil

cat poate dura un proces ( cate termene ) ? in urmatoarea speta , procesul este initiat de protectia copilului ptr incuvintarea deschideri proceduri de adoptie , minorul se afla in plasament si ptr care managerul de caz a schimbat finalitatea planului individual de protectie din "reintegrare in familie " in "adoptie "
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Durata unui proces depinde de o serie de factori independenti de partile dintr-un dosar.
Astfel putem vorbi de gradul de incarcare cu dosare al instantei respective (cu cat sunt mai multe dosare la completul ce judeca dosarul dvs. cu atat mai lungi vor fi termenele) de procedura de citare a partilor din dosar (care depinde in egala masura de grefier cat si de posta romana) de complexitatea probelor care se administreaza in dosar, etc.
Prin urmare este aproape imposibil sa fie precizata cu exactitate durata unui proces.
Ca o estimare se poate aprecia ca poate dura intre 3 luni si 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului oanna1 oanna1 Buna ziua,am o fetitza de 6 ani si tatal este cetatean strain.noi suntem separati de cand avea copilul cateva luni.as vrea custodia fetei dar de el nu mai stiu ... (vezi toată discuția)
Mostenire ionut_82 ionut_82 buna ziua.Am si eu o intrebare referitoare la o mostenire,am cumparat o casa prin o promisiune de vanzare-cumparare si intre timp cine trebuia sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica ? dorudoru dorudoru In cit timp se poate efectua o expetiza grafologica ? Politia a trimis spre expertizare o semnatura,pe un act oficial pe care eu nu l-am semnat- pentru a fii ... (vezi toată discuția)