LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
In data de 22.07.2019, mi s-a comunicat verbal de către angajator că este nevoit să înceteze colaborarea cu mine, neavând un motiv întemeiat.Singurul motiv știut și de ceilalți colegi este că o altă persoană (colaboratoare apropiată), nu mă suportă.
Menționez că sunt angajată de 2 ani și supusă zilnic la violente psihice la locul de muncă,însă din data la care mi s-a comunicat verbal că trebuie să părăsesc locul de muncă, starea psihică,viața mea profesională și familială ( am doi copii in intretinere)este grav afectată.
Am continuat să merg la locul de muncă după ce i-am comunicat angajatorului că îmi cunosc drepturile de angajat.
Simt că nu îmi mai pot exercita prestația la locul de muncă unde sunt angajată pe post de funcționar relații clienți într-o clinică medicală ,unde fac și încasările serviciilor.
Ce mă sfătuiți să fac până când mi se va comunica in scris concedierea?
Va mulțumesc!
Indepliniti-va sarcinile de serviciu ca si pana acum pentru a nu exista niciun motiv de concediere. Strangeti dovezi din care sa rezulte atat violenta psihica cat si faptul ca va indepliniti sarcinile de serviciu, intrucat nu puteti fi concediata decat dupa efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile la care este obligatoriu sa fiti convocata. La data convocarii veti putea aduce toate probele pe care le detineti si formula orice aparari considerati a fi concludente.
In cazul in care nu pot demonstra savarsirea unei abateri disciplinare, nu exista temei legal pentru desfacerea contractului de munca, insa daca totusi procedeaza la desfacerea contractului decizia de incetare este nelegala si poate fi atacata in instanta.
Concediere
dany_2605
Buna seara. am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. am lucrat ca vanzatoare intr un magazin si in ziua mea libera am fost chemata sa facem un inventar. am ... (vezi toată discuția)