avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Act aditional pentru contract de inchiere punct de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Act aditional pentru contract de inchiere punct de lucru

Buna ziua,

Am realizat un contract de inchirere pentru un spatiu comercial aflat in curte cu o casa. La insistentele proprietarei am realizat contractul la notar. Acum, eu incerc sa depun documentatia pentru obtinerea autorizatiei de mediu. Acolo mi se cer contractele pentru utilitati sau sa fie clar specificat in contractul de inchiriere ce utilitati imi pune la dispozitie(ceea ce nu se intampla, este specificat general "utilitati".
As putea sa rezolv cu enel si sa dureze o luna, pt ca oamenii au contor separat pentru spatiu, insa pentru apa si eventualul gaz pe care o sa il traga ce solutie am? pot sa fac eu singura un contract aditional sa specifice modificarea, sau trebuie neaparat sa revin la notar? si daca fac contract aditional trebuie sa il declar la registrul comertului? la anaf?

Ultima modificare: Luni, 5 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 17:23, 5 August 2019
Orice modificare a contractului se face prin act aditional semnat de ambele parti. Si pentru actul aditional trebuie mers la notar, este parte integranta din contractul initial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea declaratiei itl-001 impozit pe cladiri rezidential/nerezidential ? giptronic giptronic Buna ziua, Sunt propietarul unui imobil din Bucuresti din anul 2015 si am si o firma care isi desfasoara activitatea la adresa postala a acestui imobil si ... (vezi toată discuția)
Plata utilitatilor - contract inchiriere de la persoana fizica mircea256 mircea256 Buna ziua am intalnit urmatoarea situatie, un SRL a inchiriat de la o persoana fizica spatiu pentru punctul de lucru. In contract nu s-a specificat ca plata ... (vezi toată discuția)
Chirie anamariacelik anamariacelik recent am preluat contabilitatea unei societati care a inchiriat un spatiu unde a deschis un magazin(declarat ca punt de lucru),de la o persoana ... (vezi toată discuția)