avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar cercetare accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar cercetare accident

Buna ziua. As dori sa va solicit ajutorul in urmatoarea problema.
In urma unui accident intre doua autovehicule, eu fiind cel vinovat (chiar daca eram eram oprit pt a ma asigura , era iarna si a intrat cineva de pe un drum cu prioritate in mine), persoana de pe bancheta din spate din acel auto a declarat la politie ca o doare gatul- dupa ce in prealabil chemase ambulanta.
Dupa cum va puteti imagina, acum sunt cercetat intr-un dosar, dosar care de 7 luni sta la politie, din ce am inteles din lipsa unei declaratii de la peroana mai sus mentionata (este doar rezultatul consultatiei de la ambulanta).
Intrebarea mea ar fi, Cat timp pot sa ma tina in aceasta situatie, fiind nevoit sa iau in fiecare luna dovada de la parchet si neavind drept de circulatie in afara tarii?
Multumesc in avans de suport !
Ultima modificare: Luni, 5 August 2019
Fe2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: Fe2019 , utilizator 19:35, 5 August 2019
De obicei in astfel de dosare nu prea exista un termen de solutionare. Depinde de cat au de lucru politistii, care sunt prioritatile. Puteti sa mergeti la ei mai des, sa ii grabiti sa solutioneze cazul.
Multumesc de raspuns. Din ce stiu de la momentul evenimentului si ceea ce am discutat la politie persoana nu se afla in tara. Sa presupunem ca vine peste 2 ani, sau nu mai vine deloc. Ar trebui sa existe o reglementare legala in acest caz....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare dosar Fe2019 Fe2019 Buna ziua. As dori sa va solicit ajutorul in urmatoarea problema. In urma unui accident intre doua autovehicule, eu fiind cel vinovat (chiar daca eram eram ... (vezi toată discuția)
Buna seara. pot fi acuzat fara probe? am sa descriu exact despre ... 5791 5791 Buna seara. Pot fi acuzat fara probe? Am sa descriu exact despre la ce ma refer. In urma cu 4 ani, am fost oprit in trafic eu si sotia mea de un echipaj de ... (vezi toată discuția)
Accident cu ambulanta si permis suspendat helllkisss helllkisss Buna ziua duminica veneam acasa si cand am vrut sa intru in poarta, semnalizat la timp la spatele meu din curba iesea o ambulanta fara avertizare sonora si ... (vezi toată discuția)