avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Înștiințare de poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Înștiințare de poprire

Bună seara! Am avut un credit de nevoi personale încheiat la Raiffeisen bank în 2016 la sfârșitul anului. Vineri pe data de 02.08. 2019 mi-a venit la firma la care lucrez înștiințare ca să îmi pună poprire pe salariu pentru ca din luna mai 2018 nu s-a mai plătit rata către banca. Eu sunt despărțită de soț, stau cu chirie împreună cu cei trei copiii iar salariul meu în mana este de 1300 de lei. El este coplatitor. Întrebarea mea este cum pot sa fac sa ii pună lui poprire pe salariu, el având salariu pe carte de 3000 de lei. Pot face chestia asta sau nu.?sau ce este de făcut în situația aceasta. Mulțumesc anticipat! O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Gabigeo , utilizator 19:07, 16 August 2019
Banca recupereaza de la imprumutatul principal (care sunteti Dvs.) si doar in cazul in care nu ati fi Dvs salariata, recupereaza si de la coplatitor sau girant. Nu conteaza care are salariul mai mare.

Bună seara! Am aflat de la soț ca ii oprește și lui din salariu 800 de lei. Executorul judecătoresc mi-a spus ca pot face o procura notariala precum soțul preia poprirea și sa nu mai îmi oprească și mie din salariu! Este posibil asa ceva sau fac degeaba aceea procura? Specific ca este o dubla poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt casatorita legal cu sotul meu, si situatia sta ... Laura_89 Laura_89 Buna seara Sunt casatorita legal cu sotul meu, si situatia sta in felul urmator: Sotul are 2 credite facutr inaintea casatoriei la care nu am fost girant ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . va rog sa ma ajutati. am doua propriri pe contul ... Jianusimona Jianusimona Buna ziua . Va rog sa ma ajutati. Am doua propriri pe contul de salariu de la raiffeisen. Si am si intarzieri la plata ratei din luna martie . Luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Popriri salar mihaela-ionela mihaela-ionela eu am o poprire pusa pe salar.daca sotul se angajeaza este normal sa ni se faca poprire pe salar la amindoi?le da voie legea sa faca asa ceva tinind cont ca ... (vezi toată discuția)