george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Dapix	                   

Persoană de 87 de ani fără discernamânt, cu viza de flotant expirată. 
Vă rog frumos, cum trebuie procedat cu serviciul EVIDENȚA POPULAȚIEI, care ... (vezi toată discuția)
	                    Dapix	                   

Persoană de 87 de ani fără discernamânt, cu viza de flotant expirată. 
Vă rog frumos, cum trebuie procedat cu serviciul EVIDENȚA POPULAȚIEI, care ... (vezi toată discuția)

cyan	                   

cum pot obtine o procura sau imputernicire prin care sa o pot reprezenta pe mama mea care se afla internata in spital si nu poate fi deplasata fiind ... (vezi toată discuția)
	                    cyan	                   

cum pot obtine o procura sau imputernicire prin care sa o pot reprezenta pe mama mea care se afla internata in spital si nu poate fi deplasata fiind ... (vezi toată discuția)

nick58	                   

Pot sa ma adresez unui notar pt. a se ocupa de obtinerea unei curatele? A decedat sora tatalui meu, iar in testamentul lasat este trecut si el. El este ... (vezi toată discuția)
	                    nick58	                   

Pot sa ma adresez unui notar pt. a se ocupa de obtinerea unei curatele? A decedat sora tatalui meu, iar in testamentul lasat este trecut si el. El este ... (vezi toată discuția)