avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie sanitar - veterinara
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie sanitar - veterinara

Un PFA care comercializeaza produse alimentare ambalate, dar nu comercializeaza produse de origine animala: carne, lapte, oua si produse obtinute din acestea, este obligat sa detina autorizatie sanitar veterinara?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:27, 6 August 2019
Autorizatia sanitara si autorizatia sanitar veterinara se obtin obligatoriu de catre firmele care comercializeaza produse alimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege nr. 145 din 2014 Raluca2017 Raluca2017 Buna ziua, dragii mei! Ma intereseaza cateva detalii referitoare la legea nr. 145 din 21 octombrie 2014, referitoare la modalitatea de comercializare a ... (vezi toată discuția)
Aviz sanitar sau sanitar veterinar? berkley berkley Buna seara, Imi poate spune cineva daca pt. mag alim care comercializeaza preponderent prod alim ambalate mai putin cafea si condimente trebuie aviz sanitar ... (vezi toată discuția)
Autorizatii obligatorii in cazul unitatilor de alimentatie publica moisei_amalia moisei_amalia ESTE OBLIGATORIU CA IN CAZUL UNUI BAR SA SE DETINA O AUTORIZATIE SANITAR VETERINARA CHIAR DACA IN ACEST TIP DE UNITATE NU SE COMERCIALIZEAZA NICI UN TIP DE ... (vezi toată discuția)