avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pfa administrator condominiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pfa administrator condominiu

Dacă trec pe P.F.A. mai este necesară recalificare conform noii legi pentru funcția de administrator condominiu ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:43, 7 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu zic sa mai asteptati.
Situatia nu le este clara nici celor din parlament, dar se mai "lucreaza"....
In capul lor este o adevarata nebuloasa si amesteca documentul de calificare obtinut in urma absolvirii unui curs de calificare profesionala si pe care nimeni nu vi-l poate nega si acest atestat eliberat de primaria locala.
Opinia mea; de documentul de calificare profesionala obtinut in mod legal, nu se poate "lega" nimeni, dar cu atestatul este alta poveste, dar si aici trebuie reglementari unitare, nu ca o primarie cere una, alta primarie cere altceva,altii nu cer nimic, etc.
Pana la urma, "baietii" s-au cam lamurit sau mai bine spus le-a deschis cineva capul, ca administrator de imobile = administrator de condominii, adica este aceeasi meserie, ca drept dovada ca este acelasi cod COR.

Acum raspuns, strict la intrebarea dvs.:
Si intr-un caz si in altul, trebuie sa fiti in regula cu documentele (certificatul de calificare profesionala + atestatul eliberat de catre primarie).

Inca un lucru,
Am observat ca si presa bate campii si as vrea sa clarific un lucru, de altfel foarte simplu: pentru obtinerea unui atestat necesar functionarii ca administrator de imobile / condominii, este necesar, mai intai ca omul sa detina un document de calificare obtinut legal, prin absolvirea unui curs profesional.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref adm condominii 2019 sept cf lg 196/2019 carmen06! carmen06! Buna ziua, urmez un curs de adm condomenii de 9 saptamani, la o firma din Constanta, C&I training srl, 32318399 cui, termin cursul pe 30 sept, ei sustin ca imi ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator dritaS dritaS Am obținut atestatul de administrare imobile în urmă cu aproximativ 10 ani.In 2013 când era obligatorie înființarea unei persoane juridice privind ... (vezi toată discuția)
Administrator imobile AnnyaM AnnyaM Buna ziua, In luna aprilie 2017 am obtinut un Certificat de calificare profesionala pentru administrator imobile acreditat de Ministerul muncii si de ... (vezi toată discuția)