avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1456 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare salariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare salariati

Buna seara. Urmeaza sa detasez 2 soferi pentru o perioada de 5 zile la o societate comerciala cu sediul in Romania care ii va trimite in afara tarii pentru a aduce niste autoturisme. In afara de declararea detasarii in ReviSal, ce alte atributii imi revin ca angajator cedent? Cine trebuie sa intocmeasca actul aditional in care este prevazuta diurna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:43, 14 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Societatea care detaseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! o societate comerciala care are contracte de transport ... awe awe Buna ziua! O societate comerciala care are contracte de transport marfa cu firme din UE (se realizeaza venituri numai din UE) , soferii sunt trimisi in ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in germania marinar marinar Buna dimineața. Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am un SRL, prestări servicii in construcții. Urmează sa închei in contract de ... (vezi toată discuția)
Diurna ludeea ludeea Buna ziua, Am nevoie de un sfat: in cazul in care o firma asigura angajatilor detasati in strainatate si masa (pe langa transport, cazare ) ce documente ... (vezi toată discuția)