Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cumparate pensiune cu tot cu firma

Buna ziua. Vreau sa cumpar o pensiune cu tot cu firma. Care sunt pasii si la ce ar trebui sa fiu atent pentru ca totul sa fie in regula. Este bine sa o cumpar cu tot cu firma sau sa fac o firma noua? Avantaje si dezavantaje.
Si mai exista o situatie. Pensiunea este pe firma dar terenul de sub ea este pe persoana fizica . Avantaje si dezavantaje. Pot lua ulterior fonduri europene pentru pensiune in acest caz?

Multumesc frumos
Augustin Bucur
augustinbucur@gmail.com
0722660079
Ultima modificare: Vineri, 16 August 2019
Gustynel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gustynel , utilizator 18:30, 19 August 2019
Buna ziua,

Situatia expusa de dumneavoastra necesita o analiza mai atenta si detaliata. In primul rand trebuie clarificata situatia de fapt. Primul aspect pe care l-am sesizat si care trebuie clarificat, cine este proprietar al terenului? este asociat in firma sau este vorba de o persoana care nu are nicio implicatie in cadrul societatii. este de verificat ulterior, cum veti prelua folosinta acestei teren in functie de raspunsul de la intrebarea anterioara.

Cu privire la firma, trebuie sa verificati daca exista/nu datorii pe firma. Ce active detine firma, ce pasive.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

Situatia expusa de dumneavoastra necesita o analiza mai atenta si detaliata. In primul rand trebuie clarificata situatia de fapt. Primul aspect pe care l-am sesizat si care trebuie clarificat, cine este proprietar al terenului? este asociat in firma sau este vorba de o persoana care nu are nicio implicatie in cadrul societatii. este de verificat ulterior, cum veti prelua folosinta acestei teren in functie de raspunsul de la intrebarea anterioara.

Cu privire la firma, trebuie sa verificati daca exista/nu datorii pe firma. Ce active detine firma, ce pasive.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

Terenul este al celui care detine si firma.
Cum pot verifica daca firma are sau nu datorii?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 19 August 2019
Gustynel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În anul 2020 am cumparat 2 apartamente intr-un bloc ... gabryel82 gabryel82 Buna ziua. In anul 2020 am cumparat 2 apartamente intr-un bloc construit inainte de 1989 de la o firma privata (dezvoltator imobiliar), care cumparase ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema: ... elly80 elly80 Bună ziua! As avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema: intentionez sa cumpar un apartament intr-un imobil nou, dezvoltat de o persoana fizica care, in ... (vezi toată discuția)
La un contract de arenda incheiat acum 7 ani pe perioada de 7 ... Myshtic Myshtic La un contract de arenda incheiat acum 7 ani pe perioada de 7 ani ( din spusele arendasului atunci ), arendatorul nu a fost prezent la semnarea contractului ( ... (vezi toată discuția)