avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberarea unei adeverinte false
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberarea unei adeverinte false

Ce consecinte ar avea eliberarea unei adeverinte false intr-o institutie de stat, adeverinta care ar ajuta clar un angajat in detrimentul altuia? Cum poate dovedi acesta din urma "complotul"?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:36, 18 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati angajatorul in scris, cu nr. de inregistrare/ data asupra situatiei existente. Notificarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire. De preferat sa anexat documente care va sustin punctul de vedere.
Puteti sesiza si instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime EuPiti EuPiti Buna ziua, Din luna septembrie 2014 si pana in luna februarie 2015 am lucrat la o firma. La plecare, am solicitat patronului o adeverinta de vechime. Acesta ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea conditiilor contractuale Felimihai Felimihai Buna ziua, Am cateva probleme la serviciu, printre care: 1) intarzieri la plata salariului si a bonurilor de masa 2) pentru orele suplimentare nu primim ... (vezi toată discuția)
Inregistrare concediu de maternitate la angajator Olyahosu Olyahosu Buna ziua, Doresc sa stiu ce alte modalitati formale exista pentru inregistrarea concediului de maternitate: angajatorul a mentionat clar ca nu va ... (vezi toată discuția)