avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat pt mașina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat pt mașina

Buna ziua eu locuiesc in Italia și aveam aici o mașina înmatriculata in România care acum este in România deoarece nu se mai pot conduce aici mașini înmatriculate in România dacă ești rezident . Întrebarea mea este dacă eu dau mașina unei bețișoare care are firma și facem contract de comodat , pot folosi mașina in Italia ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:31, 19 August 2019
Chiar daca incheiati contract de comodat masina ramane inmatriculata in Romania,deci va veti confrunta cu aceleasi probleme,numerele de inmatriculare raman aceleasi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat Dobre Alin Dobre Alin Buna ziua eu locuiesc in Italia și pana anul trecut aveam aici o mașina înmatriculata in România dar sa schimbat legea și ni mai pot conduce o mașina ... (vezi toată discuția)
Mi au confiscat masina :(. Cerebro Cerebro Salutare. Am si eu o problema cu masina care este inmatriculata in romania si am fost in spania iar acolo politia mi au confiscat masina ptr motivul ca ... (vezi toată discuția)
Utitlzare auto Dobre Alin Dobre Alin Buba ziua va rog m-a poate ajuta cineva in legătura cu o mașina . Eu locuiesc in Italia și aveam aici o mașina înmatriculata in România pe numele ... (vezi toată discuția)