avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Anulare vanzare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Anulare vanzare masina

Am vrut sa cumpar o masina de la un cunoscut si am facut contract de vanzare cumparare. Dupa ce vanzatorul a inregistrat contractul la primarie si masina a fost scoasa din evidenta fiscala s-a razgandit. Eu nu am apucat sa iau masina in evidenta pe numele meu.
Cum se procedeaza in aces caz, se poate face la primarie anularea tranzactiei si sa fie din nou masina introdusa in evidenta fiscala tot pe numele lui?
Cel mai recent răspuns: valentinneagu87 , utilizator 21:25, 23 August 2019
Daca nu ati facut contractul la notar si nu ati apucat sa faceti si alte schimbari ( radiere din circulatie....) mergeti impreuna la primarie si discutati cu dumnealor.
Anularea ar presupune o hotărâre judecătorească.
Sa ii vindeti înapoi masina ca sa devina proprietar.
Buna seara,

Asta inseamna ca trebuie sa merg si la DRPCIV sa inmatriculez masina pe numele meu si apoi sa o vand inapoi catre el? Sau doar o preiau la primarie la taxe si impozite si apoi o vand din nou?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism - problema taxa auto uclaudiu uclaudiu Apelez si eu la voi pentru o problema..... Am cumparat in decembrie anul trecut un Logan 1,4 din 2004...am facut actele dar nu am mai apucat sa o inscriu ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare/radiere auto cristiana_h cristiana_h Buna seara, Ne puteti lamuri cu privire la obligatiile vanzatorului in cazul instrainarii unui autovehicul? Situatia sta in felul urmator: - am vandut ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)