avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Scrisoare de garantie bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Scrisoare de garantie bancara

Buna ziua! Societatea detine un imobil pentru care constructorul i-a acordat o scrisoare de garantie bancara. In prezent imobilul are nevoie de niste reparatii pe care constructorul refuza sa le faca desi este obligatia lui conform contractului. Va rog sa imi spuneti cum pot executa scrisoarea de garantie. Am nevoie de o expertiza tehnica? Fac reparatiile si apoi execut scrisoarea? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Apartament nou - crapaturi in perete - integritatea cladirii LeviB LeviB Buna ziua, Ma confrunt cu situatia urmatoare. Am cumparat acum 2 ani un apartament intr-un bloc de constructie noua. Au inceput sa apara tot mai multe ... (vezi toată discuția)
Constructii/garantii rebell_rose rebell_rose Buna dimineata! Unui bloc construit in anul 2008 si dat in folosinta in 2009, a inceput sa-i cada fatada. In apartamente locatarii au mucegai ( an de an au ... (vezi toată discuția)
Asociatiunea in participatie intre proprietar teren si constructor, superficie, ipoteca, scrisori garantie, raspundere examinataprofund examinataprofund Buna ziua, Ca si proprietar al unui teren intravilan pe care detin un imobil vechi, intentionez sa ma asociez cu un constructor pentru construirea unui ... (vezi toată discuția)