avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism din UE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism din UE

Buna seara! Trebuie solicitat certificat fiscal ptr a cumpăra o mașină second hand cu Nr de zoll din Belgia dacă vânzătorul este cetățean roman cu domiciliul în Belgia? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal Adrianvladoi Adrianvladoi Bună ziua. Am cumparat si eu o mașină second hand din Germania de la un cetățean român care lucrează acolo. Am făcut un contract de vanzare cumpărare ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare autoturism eusebiu77 eusebiu77 Am achizitionat o masina second hand pe 5 februarie 2012. Eu, sotia mea (cu domiciliul in Bacau) si cu vanzatorul (cu domiciliul in Roman jud. Neamt), am mers ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unei masini cu numere zoll valabile CountPorcula1987 CountPorcula1987 Marti vreau sa cumpar o masina. L-am rugat pe proprietar sa aduca actele necesare (certificat fiscal). El mi-a spus in felul urmator: \\"Masina are numere zoll ... (vezi toată discuția)