avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat fiscal

Bună ziua. Am cumparat si eu o mașină second hand din Germania de la un cetățean român care lucrează acolo. Am făcut un contract de vanzare cumpărare luat între mine și el luat de pe internet. Un contract scris în germană cât și in română. Când am ajuns în România și am vrut să mă înregistrez cu masina la primărie mi sa spus că respectivul cetățean are datorii m-ai exact niște amenzi neplătite și că îmi trebuie fiscal de la el. Ce pot să fac în situația de față. Mașina era înmatriculata în Germania pe numele lui si cu adresa lui din Germania și nu a m-ai fost în România de patru ani. Ce mă sfătuiți să fac. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:04, 28 Februarie 2020
Initial incercati sa discutati direct cu vanzatorul solutionarea spetei
Conditionat de interesul dv aveti dreptul fie sa achitati dv debitul in evidenta vanzatorului si se obtine certificatul fiscal,fie sa il obligati in instanta sa depuna certificatul fiscal
Ce fel de document de vanzare cumparare vehicul ati incheiat,cunoscand ca legal nu se pot incheia formalitatile in lipsa certificatului fiscal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etape vanzare masina andreiionel andreiionel Vreau sa vand masina. Care sunt etapele care trebuiesc parcuse.? (vezi toată discuția)
Cumparare masina second hand alexandra_03 alexandra_03 Doresc sa cumpar o masina second hand inmatriculata, proprietarul nu a trecut-o pe numele lui,are contract de vanzare-cumparare facut cu cel de la care a luat ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna auto/ nu-s proprietarul in carte si talon (posed contract vanzare-cumparare) utilizator55 utilizator55 Buna ziua! In urma cu o saptamana am cumparat o masina second hand (inmatriculata in romania), am facut contractul de vanzare - cumparare, ulterior mi-a dat ... (vezi toată discuția)