avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare

Buna seara va rog îmi poate spune cineva cum trebuie sa fac pt a reuși sa vând un ap fără cadastru ? Eu am cumpărat acesta ap fără cadastru , am devenit proprietar prin judecată . Am încercat sa facem cadastru dar nu se poate pt ca nu are tot blocul . Cum pot sa vând ? ( se pare ca nu se bagă nimeni sa facă cadastru )
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:28, 13 Septembrie 2019
Buna seara,
Incheiati antecontract de vanzare cumpararere si apoi, dati in judecata cumparatorul ca sa incheiati pe cale judecatoreasca actul.
Luati legatura cu un avocat.
Da, dar nu o sa ajute la nimic.
Pentru intabularea la Cartea Funciară, tot o sa ii trebuiască documentația cadastrala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare ContSters257326 ContSters257326 buna ziua, Am antecontract de vanzare cumparare, pentru achizitionarea unui imobil; Imobilul in cauza este un teren +constructie terenul are cadastru ... (vezi toată discuția)
Cadastru Dobre Alin Dobre Alin Buna ziua cu Ceva ani in urma Am cumoarat un apartament pe care acum vreau sa il vand dar nu are Cadastru si pare ca nici nu putem face ca blocul nu are ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparare casa - prin tribunal catabmw catabmw Am facut precontractul de vanzare- cumparare pentru casa si un teren extravilan la notar si acum avocata pe care o am imi spune sa facem contractul de ... (vezi toată discuția)