avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Reclamatie vecin
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Reclamatie vecin

Am o casa in constructie,acum doi ani am facut termosistemul inclusiv pe fatada cu vecinul reclamant,cu acceptul lui verbal.Tot spre fatada spre vecin am facut niste geamuri care nu sant prinse in proiect,geamuri mici de baie cu sticla prin care trece doar lumina,nu se vede.Proiectul casei mele se numeste Reorganizare interioara si mansardare eu am dat jos acoperisul doar la casa veche,zidul spre vecinul reclamant a ramas cel din casa veche,eu am turnat placa si am mansardat peste.Cand am desfacut acoperisul(vecinul are casa lipita de a mea pe o portiune)am descoperit ca are cosul de la centrala termica mai bine de jumatate pe proprietatea mea,eu l-am construit la loc sa nu avem discutii.Acum vecinul mi-a facut reclamatie pt. geamuri si pentru termosistem ,ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 11:33, 17 Septembrie 2019
Cel mai bine ar fi să încercați să ajungeți la o înțelegere ca între vecini, prin concesii reciproce. Ar fi păcat să ajungeți la un proces pentru atâta. Sau încercați medierea, vă poate ajuta să găsiți soluția potrivită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul iliev iliev Buna ziua. Vă rog dacă puteţi să mă lămuriţi într-o problemă :(. Stau la casa si a aparut urmatoarea problema: unul dintre peretii casei se afla la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am un apartament într-o casă construita în 1933, ... julieta1 julieta1 Bună ziua! Am un apartament într-o casă construita în 1933, având un perete comun, acoperișul și fațadele comune. Vecinul poate ridica zid pe ... (vezi toată discuția)
Despre vederea în proprietatea vecinului cioko80 cioko80 Art. 612. Nimeni nu poate avea vedere sau ferestre spre vedere, nici balcoane sau alte asemenea asupra proprietatii îngradite sau neingradite a vecinului sau, ... (vezi toată discuția)