avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost blocat în parcarea unei firme și abia am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost blocat în parcarea unei firme și abia am reușit să ies. Ulterior m-a sunat cel care mă blocase și mi-a cerut 1.000 de lei ca să nu mă reclame că i-am zgâriat mașina. Care ar fi rezolvarea?

Buna seara am si eu o intrebare, in aceasta seara am fost pana la fan curier si o persoana m-a blocat intentionat motivand ca asa parchez . Am terminat treaba am vrut sa plec dar nu am avut cum, am intrat in sediul fan curier i-am spus domnului sa mute masina sa pot pleca la care motivand ca nu vrea ca degeaba sun la politie ca este proprietate privata, dupa 10 min s-a eliberat parcarea si am facut multe manevre sa ies din parcare. Dupa ceva timp ma suna domnul sa imi zica ca are filmare cu mine ca i-am zgariat masina ca aveam mana scoasa pe geam tinand cont ca nr de tel si filmarea i le-a dat fan curieru si ca daca nu ii dau 1000 de lei ma duce la politie ca eu nu stiu cine este el. Care ar fii rezolvarea?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Daca v-a blocat intentionat, trebuia sa apelati la politie, indiferent ca e proprietate privata sau nu. Unde ati parcat? La el in curte? Care a fost exact situatia?
2.Ati zgariat sau nu masina? Daca da, in 24 ore declarati la politie.
3.Daca va suna sa va ceara bani, e santaj, intregistrati-l cumva, si faceti plangere la politie.

Rezolvarea e in functie de cum s-a petrecut exact, totusi de unde pana unde are nr dvs de telefon?
Eram in parcare la fan curier el era la fel ca si mine un client. Masina nu iam zgariato eu m-am chinuit sa nu il ating . El parcase lipit de spatele masini mele tinand cont ca in fata nu aveam unde sa ma duc ca erau dale de beton.de zgariat a spus ca am sos mana pè geamul masini si l-am zgariat. Numarul de telefon cat si filmarea care o are pe stick sunt de la fan curier
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
Stanciuscm, utilizator
Banuiesc ca parcarea este proprietatea firmei de curierat, nu?
Daca da...eu zic sa nu-i dati nimic si sa-i spuneti ca poate recupera eventuala paguba pe calea instantei daca are dovezi asa solide.
Daca este pe un drum public...zic sa nu.l bagati in seama si sa-i spuneti ca poate anunta accidentul la politie.
Ati vazut filmarea, sa vede ca ati lovit acea masina?
Si nr. dvs de telefon de unde il are?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numarul il are de la fan curier nu stiu cum i la dat fara acordul meu si a apus ca i-am zgariat masina cu cheia ca am scos mana pe geam
In filmare se vede asta?
Daca nu...cred ca-i v-a fi greu sa dovedeasca asta...
Puteti intreba pe cei de acolo cu ce drept i-au dat numarul.....
Zic sa-l lasati sa mearga la Politie sau in instanta daca vrea banii, o sa dati banii degeaba...
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
Ionut.ion, utilizator

Alte discuții în legătură

Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma hartuieste si ma filmeaza Darcleu Darcleu Buna ziua, de 4 ani s-a mutat o familie langa noi. Au inceput cu procese pentru pamant, ne-au trimis sanepidul pentru cocina de porci,controale pentru fosa ... (vezi toată discuția)