avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare anexe locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare anexe locuinta

Buna ziua,

As dori sa va rog sa ma ajutati cu o parare in ceea ce priveste asigurarea anexelor gospoderesti. Am cumparat o locuinta si am doua anexe gospodaresti care nu sunt evidentiate in extrasul CF, imi apar doar in contractul de vanzare cumparare ca" am cumparat si anexe gospodaresti neevidentiate in CF". Creditul ma obliga sa inchei o asigurare tip toate riscurile, lucru pe care l-am facut. Cu asiguratorul am ajuns la un consens ca sa mentionam printrun act aditional si anexele cu sume separate pe fiecare in caz de dauna. Intrebarea mea este daca se vor mai putea lega in caz de dauna de faptul ca anexele nu dunt in CF, din moment ce am incheiat in acest sens un act aditional unde se specifica ca si acestea se trec in asigurare. Asiguratorul a fost informat ca nu apar in CF anexele, si mi-a propus aceasta solutie. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AdrianC1985 , utilizator 13:17, 1 Octombrie 2019
In caz de dauna, Asiguratorul v-a despagubi, conform actului aditional emis la polita de asigurare.
Daca Asiguratorul a fost instiintat cu privire la aceasta problema ( si anume: neevidentierea in CF a anexelor imobilului ) si mai mult, a agreat, atunci stati fara probleme!
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare despagubire la fondul de protectiei a victimelor strazi ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua! Am o intrebare. Am fost avariat de un Opel Vectra anul trecut in noiembrie, masina era cu numere de Spania, astfel ca am deschis un dosar ... (vezi toată discuția)
O intrebare va rog mult ce date contine extrasul cf? va rog sami spuneti daca masuratorile topografice sant incluse in acel cf? la o casa cu anexe gospodaresti si teren,iar in cazul ... (vezi toată discuția)
Greseala notariala la un act de vanzare cumparare cu uzufruct viager Voody89 Voody89 Buna ziua, In anul 2004 s-a facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager intre parintii mei si bunicul meu ( tatal mamei mele) pentru un imobil. ... (vezi toată discuția)