avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voucherele de vacanta se dau pentru toti bugetarii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voucherele de vacanta se dau pentru toti bugetarii?

Buna ziua,
Sunteti amabili sa imi spuneti, daca angajatii (bugetari) unei Directii, din cadrul Primariei Sectorului x din Bucuresti, au dreptul la vouchere de vacanta, conform legislatiei in vigoare?
In ce conditii se poate ca angajatii unei primarii sa nu beneficieze de acest drept?
Va multumesc!
Zi frumoasa!
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2019
carmenssto, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmenssto , utilizator 20:12, 1 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu face vreo distinctie intre categoriile de salariati din sectorul bugetar referitor la acordarea de vouchere de vacanta.

Insa, acestea se acordă în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de stat sau, după caz, în bugetele locale, pentru unitățile din domeniul bugetar.
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos pentru raspuns. Faptul ca acesta este al doilea an la rand cand numai noi, bugetari fiind, nu beneficiem de acest drept conferit de lege, inseamna ca este legal?
Daca sumele pentru voucherele de vacanta nu au fost prevazute in bugetul primariei, nici in acest an, este legal? Cine se face responsabil?
Angajatii altor primarii din Bucuresti au beneficiat conform legii doi ani la rand de aceste vouchere de vacanta. E normal si legal ca noi, care lucram tot la o primarie de sector, sa nu primim aceste vouchere? Ne simtim discriminati si nu intelegem de ce suntem privati de acest drept.
Ce sfaturi ne-ati putea da, in aceasta speta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O solutie ar fi sa urmariti ca in proiectul de buget sa fie prevazuti si banii pentru vouchere
Am inteles. Inca o data multumim frumos!
Seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de concediu dancucasiana dancucasiana As avea o nelamurire cu noua lege cu primele de concediu,sotul meu lucreaza la apa-canal,adica la stat,ar beneficia de vocherul de vacanta,adica sunt obligati ... (vezi toată discuția)
Vouchere atancoc atancoc Pot primi aceste vouchere de vacanta si administratorii de bloc si daca da,ce pasi trebuie urmati pentru aceasta?Mentionez ca administratorul are C.I.M la 8 ... (vezi toată discuția)
Buna seara - vouchere de vacanță pentru asistenții personali Oana E84 Oana E84 As avea și eu o întrebare sunt asistent personal pt fiul meu am auzit ca se vor acorda vouchere de vacanța in aceasta perioada. M- am dus la primărie și ... (vezi toată discuția)