avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Notificare catre administratie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Notificare catre administratie

Buna ziua, doresc !un exemplu de notificare catre administratie In care sa specifice ca apartanentul de deasupra ma inundat si nu vor sa recunoasca
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
IrinaMariana, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:30, 3 Octombrie 2019
Buna ziua,
Nu exista modele standard...
Puteti scrie ceva de genul...

Subsemnata........, proprietar al apartamentului cu nr. X in cadrul Asociatiei de proprietari.....Y...., va rog sa constatati daca inundatia apartamentului proprietate personala se datoreaza intalatiilor de proprietatea comuna sau proprietatea apartamentului Z ( nr. apartament de deasupra dvs.).
Va mai rog ca cineva din partea comitetului sa asiste la inventarierea pagubelor.

Cu multumiri,
Notificarea de mai jos sa fie facuta in doua exemplare, unul pentru dvs. si unul. pentru administratie, si macar pe exemplarul de la dvs. sa primiti numar de inregistrate de la asociatie.

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Nu exista modele standard...
Puteti scrie ceva de genul...

Subsemnata........, proprietar al apartamentului cu nr. X in cadrul Asociatiei de proprietari.....Y...., va rog sa constatati daca inundatia apartamentului proprietate personala se datoreaza intalatiilor de proprietatea comuna sau proprietatea apartamentului Z ( nr. apartament de deasupra dvs.).
Va mai rog ca cineva din partea comitetului sa asiste la inventarierea pagubelor.

Cu multumiri,

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Este necesar sa comunicati factorul generator al inundatiei deoarece poate exista defectiune la instalatia comuna si responsabila este asociatia de proprietai sau la instalatia individuala si raspunde proprietarul
Daca nu puteti solutiona amiabil analizati ooportunitatea actiunii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie - ce sa faci cand nu te intelegi cu vecinii si asociatia eliz_k eliz_k Buna ziua, Am vechea problema: m-au inundat masiv vecinii se sus. Nu vor sa plateasca daunele, administratia nu se baga. Cum se procedeaza mai departe. Avem ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la asociatia de proprietari pentru firma de asigurari danielleu danielleu Buna ziua, Inspectorul de daune de la firma de asigurari unde am asigurat imobilul imi cere o adeverinta de la asociatia de proprietari care sa certifice ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la etajul 3 ap unui bloc si am primit o scrisoare de ... eugen_2 eugen_2 Locuiesc la etajul 3 ap unui bloc si am primit o scrisoare de la asiguratorul celui de la etajul 1 de pe palier pe motiv ca l-as fi inundat, si ca ar vrea ... (vezi toată discuția)