avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eligibilitate contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eligibilitate contract

Va salut,
Este prevazuta undeva în legislație situatia în care condițiile pentru inchierea unui contract nu mai sunt îndeplinite după încheierea acestuia ?
Ex: x participa la o licitație pentru concesiunea unei suprafețe de teren de la consiliul local. Pentru a participa la licitație x trebuie sa fie membru al colectivității locale. La momentul participării la licitație și încheiere a contractului, x are reședință pe raza localității respective. Contractul este incheiat pe o perioada de 5 ani, dar începând cu al doilea an x nu își reînnoiește viza de reședință deci nu mai este membru al colectivității locale. Mai mult după expirarea termenului de 5 ani. Contractul este prelungit pentru încă 3 ani. Fără a mai fi verificate dacă conditiile de participare la licitație și inchiere a contractului mai sunt îndeplinite. Și acum întrebarea mea este: în sarcina cui revine obligația de a verifica existenta condițiilor pe durata desfășurării raportului contractual? Consiliul local sau persoana fizica x?

Alte discuții în legătură

Contestaþie privind legalitatea hotãrârii consiliului local al comunei priponeºti nr.4 din 21.02.2014 manole silviu manole silviu Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata... Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat concesionarea pe 49 de ani prin licitatie publica cu strigare iar apoi mi-a fost anulata licitatia ravita1967 ravita1967 prezint situatia : o APL organizeaza licitatie publica deschisa pentru concesionarea pe 49 de ani a unei suprafete de PASUNE DIN PROPRIETATEA PRIVATA a ... (vezi toată discuția)
Document constatator negativ Pamela.D Pamela.D Imi puteti spune cineva in momentul primirii unui document constatator negativ ca urmare a rezilierii unui contract., cat timp nu mai pot participa la ... (vezi toată discuția)