avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Infiintare poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Infiintare poprire

Buna dimineata!
Reprezint o societate comerciala si am primit o adresa de infiintare a unei popriri pe numele unui angajat care insa este are CIM-ul suspendat pe o perioada de 6 luni, deci salariul nu se plateste in aceasta perioada. Cum pot proceda legal cu aceasta adresa? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:29, 17 Octombrie 2019
Anunțați în scris executorul judecătoresc, și precizați că debitorul este în concediu fără plată până în data de, luna și anul. Dacă nu-l notificați pe executor, riscați să fiți dat în judecată pentru validarea popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea tertului poprit stelian67 stelian67 Sunt administratorul unei societati comerciale si detinem un titlu executoriu impotriva unei alte societati comerciale . Debitorului nostru nu mai avem ce ii ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu executor judecatoresc anamaria81 anamaria81 Buna ziua, Am avut la societate o poprire pe salariu, poprire infiintata de un executor judecatoresc. Salariatul a incetat contractul de munca si am ... (vezi toată discuția)
Executare silita (poprire salariu) contestata, obligatiile tertului poprit globalremoteservices globalremoteservices Buna ziua Am primit pe numele unuia dintre salariatii nostrii o poprire. Salariatul ne instiinteaza ca debitul fata de creditorul sau ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)