avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura de insolvență
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura de insolvență

O firma de comerț, care nu mai are activitate din 2014, pe motiv că ea nu a reușit să obțină profit și a fost în pierdere continua și care a rămas cu datorii la un nivel de 4000 de lei la bugetul statului, pentru a fi închisă, trebuie sa urmeze procedura simplificată de insolvență sau exista alta modalitate de a intra în faliment?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:32, 19 Octombrie 2019
este singura cale " procedura simplificata "
Luați legătura cu un lichidator judiciar, se radiază direct la
Registrul Comerțului, procedura insolvenței se deschide doar dacă datoriile depășesc pragul de 40.000 lei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere firmă Moise Ana Moise Ana Dacă am datorii la fisc de25000 lei cum pot închide Firma? Nu mai are activitate. (vezi toată discuția)
Lichidare /faliment /dizolvare unemigrant unemigrant Buna ziua ! Am sa incerc sa fiu scurt si la obiect : -in 2008 am deschis o firma impreuna cu 2 asociati - in 2009 am lasat firma si am plecat din tara, ... (vezi toată discuția)
Insolvență colina colina Bună ziua, Dacă sunt o persoana juridică, care și-a încetat activitatea în 2014, in urma nereușitei de a face suficient profit încât să ies in ... (vezi toată discuția)