avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj vânzare cumpărare cu clauza viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj vânzare cumpărare cu clauza viagera

Buna ziua , va rog să-mi Spune-ți dacă in caz de divorț casa dobândită prin vânzare cumpărare cu clauza viagera in care este trecută soacra mea sa locuiască poate fi vândută sau soțul poate fi obligat sa ma despăgubească ?
Cel mai recent răspuns: Ede81 , utilizator 15:06, 23 Octombrie 2019
Vanduta- inca nu, INTRUCAT DREPTUL DVS ESTE UNUL NENASCUT.EL SE NASTE LA MOMETUL MORTII SOACREI DVS.
Pana atunci ea are posesia continua in timp, nestiind moemntul cand aceasta va muri.
in caz de divorț- ati cumparat in calitate de soti, impreuna? cine a efectuat plata> cine figureaza la Anaf si la Cartea funciara?
Amândoi proprietari cu banii din credit pe numele soțului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nuda proprietate si uzufructul viager - interpretare contract James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati în problema urmatoare cu care s-a confruntat o prietena. La momentul cand s-a prezentat la Politie împreună cu ... (vezi toată discuția)
Abitatie viagera veronica ene veronica ene buna ziua.locuinta soacrei mele este de la tatal ei.are contract de vanzare cumparare unde este trecuta ea si sotul ei.la un momemt dat scrie drept clauza ca ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu uzufrut viager nedelcu81 nedelcu81 Buna ziua,am si eu o intrebare ,soacra mea intetioneaza sa-i treaca apartamentul sotului meu cu contr.vanz-cump cu uzufrut viager ,sotul meu mai are un frate ... (vezi toată discuția)