avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren rezerva a primariei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren rezerva a primariei

De curand am facut cadastru si am auzit o discutie intre persoana care a efectuat cadastrul si cel cu care am fost in indiviziune ca se lasa o rezerva a primariei.Am inteles gresit ?
Cel mai recent răspuns: fight_for_justice , utilizator 07:04, 12 Octombrie 2018
Nu cred ca ati inteles prea bine.
Rezerva, este constituita in scopul implinirii solicitarilor legale pe legislatia specifica reconstituirii dreptului de proprietate asupra terenurilor

Am constatat că schița cadastrala realizata pe casa și terenul primite prin act de vânzare cumpărare de la bunici nu corespunde cu ce am găsit la primărie ca aveau b unicii în proprietate anterior cadastrarii. Lipsește o suprafață și mai ales streașina casei. Pot cere primăria sa ofere acestui teren statutul de teren în rezervă?
elisoara_toma@yahoo.com a scris:

De curand am facut cadastru si am auzit o discutie intre persoana care a efectuat cadastrul si cel cu care am fost in indiviziune ca se lasa o rezerva a primariei.Am inteles gresit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o nelămurire. sunt proprietar pe o suprafață ... GeorgeeNcl GeorgeeNcl Bună ziua! Am o nelămurire. Sunt proprietar pe o suprafață de teren intravilan (7.700 m). Acum 23 de ani (anul 2000) am vrut să dau o parte din ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate zuzumama zuzumama Vecina mea are un proces de granituire cu un alt vecin pe un teren extravilan.Expertul stabilit de instanta a ignorat documantatia cadastrala a vecinei mele ... (vezi toată discuția)
Limita de proprietate; masuratori cadastrale voit eronate Bogdan Alexandru Bogdan Alexandru Buna ziua, Am urmatoarea problema legata cu limita de proprietate: Vecinul meu a facut cadastru acum 4 ani; Pe limita de proprietate era si inca este ... (vezi toată discuția)