Buna ziua.s-a facut o succesiune la 7 dupa decesul socrului(soacra traieste are 86 ani si nu avut niciodata putere decizionala).Urmasii sunt 4 frati. Dupa deces soacra a fost luata de unul din baieti,un altul ,am luato anual pe o perioada de cateva luni,ceilalti 2 neimplicandu-se(unul plecat din tara,iar cel mai mare dezinteresat de situatia parintilor).NU S-A PUS PROBLEMA VANZARII CASEI,dar dupa succesiune,doi dintre frati(al treilea fiind neutru),in lipsa celui de al patrulea,respectiv sotul meu care a lipsit o perioada scurta,au hotarat sa vanda casa parinteasca.Sotul meu nefiind de acord au trecut la amenintari.Intrebare-este posibila vanzarea fara acordul unuia? Multumesc anticipat
Buna ziua,
Nu se poate dar sotul sa mearga la notar sa dea o declaratie de acceptare a mostenirii, sa nu fie exclus/sarit la vanzare.
Dar atentie, daca accepta mostenirea accepta si eventualele datorii ale socrului, daca exista...
Succesiune
carlaparagina
Recent socrul meu a decedat iar sotul meu este unicul fiu. Socrii mei au fost divortati iar soacra mea traieste, la divort nu au facut partaj pentru ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti?
mamma
in iulie se intoarce cumnata mea din italia si vor sa dezbata mostenirea pt socrul meu care e decedat din 1993.eu si copilul meu ca mostenitori ai sotului ... (vezi toată discuția)