avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Buna ziua,respectuos,va rog sa-mi comunicati ,pentru o persoana de sex feminin,nascuta pe 18.02.1962,vechime in munca gr.1-4 ani,grupa 2-9 ani,vechime totala 28 ani,data de pensionare pentru limita de varsta,sau, alte oportunitati de pensionare-anticipat,anticipat partial.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Pensionare atu_targoviste atu_targoviste Buna ziua, Respectuos va rog sa-mi comunicati conditiile de pensionare(anticipat,anticipat partial,limita de varsta),pentru persoana de sex feminin nascuta ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata aangy20 aangy20 Buna seara, As dori sa stiu daca o persoana de sex feminin (este vorba de mama mea) nascuta la data de 14.05.1961 si cu o vechime de 38 de ani (data ... (vezi toată discuția)
Legea noua a pensionarii C_Ramona C_Ramona Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: luand in calcul legea noua a pensionarii (pe care eu nu gasit-o in totalitate, ci doar fragmente), o persoana de ... (vezi toată discuția)