avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Masina adusa din SUA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Masina adusa din SUA

Ma intereseaza daca la o masina adusa din SUA pe persoana fizica în port in Germania si pe urma in Romania,
Taxa de tva se plătește în Germania sau la noi in tara? Se recuperează tva ul?

Alte discuții în legătură

Recuperare tva - utilizator76 utilizator76 buna ziua am cumparat o masina din SUA , am contactat firma de transport ocean , toate bune si frumoase pana in Germania -port bremerhaven - aici am ... (vezi toată discuția)
Tva masina noua (import/export) petre123 petre123 Buna ziua, Am posibilitatea sa cumpar din Germania 2 masini (noi) cu volan pe dreapta. Care este politica TVA-ului tinand cont ca eu cumpar acele masini ... (vezi toată discuția)
Vanzarea masinii cu tva s-au fara din ue s-au din romania bortos bortos Buna ziua , 1.Ma intereseaza daca doresc sa achizitionez o masina din Germania noua cu tva deductibil, pe firma din Romania se plateste TVA in tara s-au nu ... (vezi toată discuția)