avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Centrul de mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Centrul de mediere

Buna.stiti cumva unde se organizeaza cursuri de mediere sau cum se poate obtine diploma de mediator?
Cel mai recent răspuns: Zeno Daniel Sustac , Avocat 13:23, 3 Martie 2008
Intereseaza-te la Camera de Comert (acum 2 ani in mod sigur au organizat niste cursuri in urma carora eliberau un act doveditor de absolvire, insa au tarife foarte mari).



Buna.stiti cumva unde se organizeaza cursuri de mediere sau cum se poate obtine diploma de mediator?



Da. Cursuri in domeniul medierii se vor organiza la Centrul de Mediere Craiova incepand cu anul viitor. Deocamdata nu se cunosc datele exacte , adica datele in care se desfasoara cursul, costul lui, dar cert este ca este o lista de asteptare care contine 150 de persoane.
Mai multe detalii puteti afla pe pagina de internet a centruluim www.mediere.ro sau pe forumul www.ucmro.ro/forum/.
Sfatul meu este, daca doriti sa va inscrieti pe lista de asteptare, sa trimiteti o cerere cu datele dumneavoastra de contact fie la adresa de mail mediere@rdscv.ro, fie prin fax la numarul 0251419980.
Asociatia PRO MEDIEREA organizeaza cursuri de formare a mediatorilor aprobate de catre Consiliul de Mediere prin hotararea CdM nr. 86/04.11.2007 in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 192/2006 si ale Standardului de formare a mediatorului. Pentru inscriere si mai multe detalii vizitati site-ul [ link extern ] /.
Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2008
promedierea, utilizator
Locatiile si organizatorii cursurilor de mediere (formatorii care indeplinesc cerintele Standardului de formare a mediatorilor, avizati de catre Consiliul de mediere) se regasesc pe site-ul www.medierea.ro, site care are o sectiune speciala de stiri din domeniul medierii. Mai multe detalii gasiti pe forumul Medierea.ro in sectiunea dedicata cursurilor si masteratelor in domeniul medierii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Martie 2008
Zeno Daniel Sustac, Avocat
Pentru Diana,
Poti sa verifici si site-ul UBB Cluj, anul trecut aveau o varianta de studii postuniversitare (daca retin bine era "Rezolvarea pe cale amiabila a conflictelor") si un masterat pe aceeasi tema. Oricum aveau tarife mult mai rezonabile :">

Alte discuții în legătură

Despre mediere alexandradinica alexandradinica nu e neaparata nevoie de a avea facultatea de drept terminata, pentru a putea deveni mediatorsi care sunt ioate activitatile pe care le desfasoara un ... (vezi toată discuția)
Mediator adelafilip adelafilip Cum pot deveni mediator, unde se fac inscrierile si cat costa un curs de mediator (vezi toată discuția)
Profesia de "mediator" meya1808 meya1808 As vrea sa stiu unde si cand se fac cursuri de pregatire pentru aceasta profesie. (vezi toată discuția)