avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire cont salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire cont salariu

am un imprumut la ing bank, si am primit poprire pe cont, pot face refinatare la alta banca pentru a achita imprumutul de la ing fara a achita poprirea.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:23, 6 Noiembrie 2019
poprirea se va achita, chiar daca faceti refinantare la o alta banca
daca duc de la banca un extras de cont cu suma datorata la creditul existent se pote face plata pentru credit fara poprire.
Poprirea actioneaza ca un remediu al creditorului fata de un debitor care nu respecta termenii contractuali.
poprirea pe cont este din alt credit de la un ifn, la creditul existent nu am restante. doresc refinantare la creditul existent intrebarea este banca acorda sau nu. poprirea o achit lunar din cardul de salariu.
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
nicu2769, utilizator
Odată pornită executarea silita, nu mai puteți obține ridicarea popririi până la îndestularea integrală a creditorului.

Refinanțarea rămâne la aprecierea băncii dacă v-o acorda, sau nu.
Ca opinie personală, nu cred că o să vă accepte banca cererea de refinanțare, deoarece deja figurați în baza de date a sistemului bancar ca rău platnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o problema si tare mult as aprecia daca mi-ati ... Eyeobs Eyeobs Buna ziua! Am o problema si tare mult as aprecia daca mi-ati putea fi de ajutor. Am incercat sa refinantez un credit bancar contractat in anul 2022, la RALFI ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pentru o datorie inexistenta Eduard Iulian Eduard Iulian In urma cu 5 ani si jumatate am facut un credit la Garanti Bank de 15000 lei la care ei mi-au atasat un card de credit sau linie de credit, Dumnezeu stie cum ... (vezi toată discuția)
Refuz închidere cont IonitaEduard IonitaEduard Zilele trecute am făcut un credit de refinanţare prin care am achitat un credit ipotecar la CEC Bank. După definitivarea procedurilor necesare achitării, ... (vezi toată discuția)