Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boala

Buna ziua,am si eu o intrebare:am vârsta de 52 ani și sunt pensionata pe caz de boala de 5 ani ,ca urmare a unui neoplasm urotelial drept.pot iesi la pensie ?adică sa nu mai merg din 2 in 2 ani la comisia medicală?mentionez ca am vechime de 18 ani in munca
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:06, 11 Noiembrie 2019
Nu.
La implinirea varstei standard de pensionare veti fi trecuta la pensie de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate magnifiq magnifiq Buna ziua! am si eu o intrebare: Tatal meu este pensionat pe caz de boala de grad I incepand din SEP 2009,la data ivirii bolii avea cotizati 33 de ani din ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensia de drept? clava clava Sunt nascuta pe 23-10-1955. Din 1.10.2005 sunt pensionara pe caz de boala, gradul II. Pana la acea data, am 32 ani vechime in munca, din care 18 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Revizuire pensie invaliditate georgetatudoran georgetatudoran Buna ziua, eu prezint un neoplasm rectosigmoidian. Am fost on concediu de boala pe o perioada de 18 luni, acum ma aflu in situatie pensionarii de incapacitate ... (vezi toată discuția)