avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ma poate obliga vecina sa tai nucul din cauza ca o ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ma poate obliga vecina sa tai nucul din cauza ca o deranjeaza toamna frunzele care cad?

Buna ziua!In spatele gradinii avem un nuc.E acolo de multi ani, trece si in curtea vecinilor. De aproximativ 5 ani si-au facut casa aproape de nuc. Am fost de acord sa taie ce trece la ei, au taiat si cu toate astea in fiecare toamna face scandal pentru frunze, ca trec la ei, ca ii infunda canalizarea si scocurile. Le-am spus sa isi puna plasa ca pe noi nu ne deranjaza daca vin toate la noi, dar degeaba. Ieri, dupa niste discutii au strans toate frunzele si le-au aruncat peste gard la noi, inclusiv cu muscatele taiate din curtea lor drept "bonus"-asa s-a exprimat vecina.
Ce ma sfatuiti sa fac in conditiile in care nucul e protejat prin lege si eu fac mereu prajituri cu nuca si nu vreau sa cumpar nuca toata viata.
Zi frumoasa!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Ovimat07071609, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:51, 13 Noiembrie 2019
Conform disp cod civil vecinul are dreptul sa indeparteze toate cracile de la arborii din proprietatea dv
Atat timp cat arborele este sanatos nu este uscat nu aveti motiv sa il taiati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate obiga vecina sa tai nucul din curte din cauza ca o deranjaza toamna frunzele care cad? Ovimat07071609 Ovimat07071609 Buna ziua!In spatele gradinii avem un nuc.E acolo de multi ani, trece si in curtea vecinilor. De aproximativ 5 ani si-au facut casa aproape de nuc. Am fost de ... (vezi toată discuția)
Despre arborii ale caror craci stau pe proprietatea vecina nedelcealuciana nedelcealuciana locuiesc la curte, vecinul meu are un stejar foarte mare si batran, care a fost plantat la max. 1m de la gardul comun.Cracile acesti stejar sunt indreptate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, suntem in urmatoarea situatie: nucul vecinului a crescut ... peugenia peugenia Buna ziua, suntem in urmatoarea situatie: nucul vecinului a crescut foarte mare, crengile sale ajungand pe acoperisul nostru. la o furtuna sau vant mai mare ... (vezi toată discuția)