avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal fara ambele prenume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal fara ambele prenume

Buna ziua,
Am primit un pv de contraventie dar in acest pv nu se regasesc ambele prenume ale mele ci doar unu.
Intrebarea este daca pot contersta cu succes acest pv
Nu, motivul invocat nu poate conduce la anularea procesului verbal de contraventie.
Analizati insa, daca nu exista alte motive de nelegalitate și netemeinicie pe care ati putea sa va intemeiati contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala la un proces verbal dragostan dragostan Buna ziua am depus o plangere pentru ca am luat o amenda pt alarmarea falsa a politiei cam acum doua saptamani. Am primit acuma acasa o \\"Comunicare Adresa\\" ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala viocalp viocalp am primit o amenda in valoare de 1000 roni pt ca am parcat o furgoneta la capatul statiei de autobuz,,,,,am oprit masina doar cateva minute si era pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal madalinatone madalinatone Buna ziua, am depus contestatie la un proces verbal de circulatie deoarece nu era lizibil. Politia a raspus, a adepus intampinare si anexat procesul verbal ... (vezi toată discuția)