avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Gradinita copil de 2 ani si 8 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Gradinita copil de 2 ani si 8 luni

In luna august 2019 mi-am inscris copilul la o gradinita cu program normal. Desi atunci copilul avea 2 ani si 8 luni a fost acceptat pentru a fi primit la grupa mica asa cum am scris eu in Cererea de inscriere a copilului la Gradinita.
La inceputul anului *scolar* am constata ca juniorul este intr-o grupa incare sunt si copii de 6..7 ani ca educatoarea nu prea isi face datoria chiar i-a dat si na na na.

Asa ca am hotarat sa il retrag pe copil de la gradinita.
Am depus o cerere la secretariat. Mi s-a spus in scris ca se aproba retragerea copilului dar ca s-a incalcat regulamentul institutiei respective astfel;
2 articole au fost incalcate -atunci cand l-au acceptat mai mic de 3 ani
= atunci cand copii nu au fost grupati dupa varsta si capacitati.

Avand in vedere greselile celor de la gradinita copilul meu sta acasa anul acesta scolar si nu primeste educatie. Singura varianta pe care o mai am anul acesta este sa il dau la privat,

Avand in vedere cele de mai sus am urmatoarea probleama
- cine plateste cheltuielile cu gradinita particuara<
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2019
stircu, utilizator

Alte discuții în legătură

Întâmpin o problemă la grădiniță: vor să-mi exmatriculeze copilul pentru că e mai obraznic. au dreptul să facă asta? ionuthau ionuthau buna dimineata intampin o problema la gradinita azi sotia mea a dus copilul de dimineata la gradinita si a fost abordata de educatoare ca trebuie sa semneze un ... (vezi toată discuția)
inscrierea copilului in clasa 0 mir21 mir21 Va intreb,in legatura cu acea aberatie a ministerului educatiei de a inscrie copilul in clasda 0 incepand cu anul scolar 2011-2012, desigur nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)
Repetent la gradinita?!? laura4u78 laura4u78 Mi-am inscris baietelul la gradinita de stat anul trecut in septembrie. Avea 2 ani si 8 luni si a fost acceptat. Acum mi se spune ca trebuie sa repete grupa ... (vezi toată discuția)