Buna ziua. Am primit la sediul firmei o comunicare de la judecatorie, cu nr si data de inregistrare si cu tot felul de acte din care rezulta un contract de telefonie mobila, cu facturi neachitate de aproape 7000 lei.. Intre actele primite sunt si acte false cu numele firmei mele. Certificatul de inmatriculare are unele date si fonturi diferite de cel original, hotararea de infiintare a firmei e falsa. Stampila folosita in numele firmei este una dreptunghiulara, doar cu nume firma, nr Reg.Comertului si CUI. La reprezentant firma e trecut numele meu, fara nr si serie buletin. Nu exista nici o copie act identitate in hartiile primite. Facturile au firma mea ca beneficiar, dar o adresa de Cluj, desi noi avem sediu social in Iasi si nici un punct de lucru. Ce trebuie sa fac? De unde sa incep? Sa caut un avocat? Sa merg la operatorul de telefonie mobila? Sa merg la politie? Multumesc!
Fals si uz de fals
gonshu
Buna ziua,
As dori sa imi raspundeti la o situatie prin care din nefericre trec in zilele acestea. Sunt angajat la o companie de telecomunicatii care ofera pe ... (vezi toată discuția)