Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata amenda administrativa

Buna seara , doresc sa stiu unde se pot plati aceste amenzi admnistrative ( furt calificat prev de art 208 alin 1 , art 209 alin 1 )? eu apartin de sect 2 si am primit o amenda in val de200 ron + 50 ron cheltuieli judiciare . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 19:17, 3 Decembrie 2009
Nu stiu daca ati citit regulamentul , dar ati mai intrebat acelasi lucru si la www.avocatnet.ro/content/for...
Contravaloarea amenzilor administrative le veti achita la Trezorerie, iar chitantele le veti depune la Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt supermarket ilarion184 ilarion184 Buna ziua am primit acasa o amenda administrativa de 500 RON +50 ROn cheltuieli de judecata pentru un furt din mall. Scrie cercetat pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar - necesar la angajare - rog urgent raspuns mmyry mmyry Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Comunicare Irina029 Irina029 Revin cu rezolvarea cazului prietenei mele.A primit o comunicare in care este specificat ca prin ordonanta de mai sus din data de 14. 10.2010, prin care in ... (vezi toată discuția)