avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Unde pot depune un BO?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Unde pot depune un BO?

Buna ziua!
Daca am drept de semnatura pentru depunere a biletelor la ordin in agentia A a bancii B, dar nu sunt in oras la data la care ar trebui depus un BO, il pot depune la orice agentie a bancii B din tara sau este obligatoriu la agentia unde mi s-a facut dreptul respectiv?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Incident bancar sau nu stiu cum sa il numesc va rog ajutor steffx steffx Buna seara. numele meu este Stefan si am o problema grava zic eu cu care doresc sa ma duc in instanta. In 2003 am infiintat un SRL impreuna cu fosta ... (vezi toată discuția)
Investire bilet la ordin Florin111 Florin111 Am 3 bilete la ordin care mi-au fost refuzate la plata inca din noiembrie-decembrie 2008 .ele sunt de tip vechi (albastre ) pentru ca atunci inca circulau in ... (vezi toată discuția)
Evidenta bo detinute de catre o societate- sanctiune pt declararea pierderii unui bo Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am citit in Regulamentele BNR ca o societate ar trebui sa declare pierderea unui BO. Acum cam toate societatile tiparesc biletele la ordin cu ... (vezi toată discuția)